blauwe header

Menu:

Lampen

Blauwe lampen

Blauwe lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Blauwe stoel

Blauwe meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Blauwe muur

Blauwe muur

Al met een enkele blauwe muur kunt het gewenste effect creëren.

Blauwe Vloer

Blauw vloerkleed

Met een blauw vloerkleed of blauw vinyl is uw kamer echt blauw.

Blauwe raamdecoratie

Blauwe gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan blauwe gordijnen en blauwe luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste blauwe raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

blauwe rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een blauwe woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een blauw rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een blauw rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

blauwe vouwgordijnenBent u op zoek naar blauwe raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan blauwe vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een blauw rolgordijn met een ketting. U kunt het blauwe vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

blauwe paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Blauwe paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Blauwe paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

blauwe plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Blauwe plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van blauw plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met blauwe plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

blauwe luxaflexMet blauwe jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod blauwe luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt blauwe luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

blauwe gordijnenHet aanbod aan blauwe raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige blauwe gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Blauwe gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.