blauwe header

Menu:

Lampen

Blauwe lampen

Blauwe lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Blauwe stoel

Blauwe meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Blauwe vouwgordijnen

Blauwe gordijnen zijn bepalende accenten in een blauwe kamer.

Blauwe Vloer

Blauw vloerkleed

Met een blauw vloerkleed of blauw vinyl is uw kamer echt blauw.

Blauwe muur

Blauwe muurHet inrichten van een blauwe woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor blauwe verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur blauw u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur blauw?

Blauwe muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere blauwe kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte blauwe kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige blauwe kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren blauw gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur blauw verven

blauw muurEen muur van de woonkamer blauw verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met blauwe muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur blauwe verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur blauw. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Blauw behang

Blauw behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met blauw behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi blauw behang te koop. Wie blauw behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een blauwe kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, blauwe behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Blauwe wandtegels

blauwe wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, blauwe woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Blauwe design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Blauwe design wandtegels geven iedere blauwe woonkamer een bijzondere uitstraling.

Blauwe muurstickers

blauwe muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn blauwe interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, blauwe muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook blauwe muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.