blauwe header

Menu:

Bedden

Blauw bed

Blauwe bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Blauw behang

Een blauwe muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Blauwe kast

Met blauwe meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrek

Met een blauw dekbed overtrek is uw bed zo helemaal blauw.

Blauwe vloerbedekking

Blauw vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een blauw tapijt, blauw vinyl, laminaat of een lekker zacht blauw vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor blauw tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een blauw vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Blauwe tapijt

blauw vloerkleedBlauw tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Blauwe tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Blauw tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Blauw vinyl

blauwe vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het blauw. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met blauw vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Blauw vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een blauwe slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Blauwe slaapkamer

Blauw behangEen blauwe slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor blauwe vloeren beschreven. Wie nog meer blauw in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een blauwe muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te blauw te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met blauwe slaapkamermeubels en een blauw dekbedovertrek.