blauwe header

Menu:

Bedden

Blauw bed

Blauwe bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Blauw behang

Een blauwe muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Blauwe vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een blauwe vloer.

Dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrek

Met een blauw dekbed overtrek is uw bed zo helemaal blauw.

Raamdecoratie

Blauwe vouwgordijnen

Blauwe gordijnen zijn bepalende accenten in een blauwe kamer.

Blauwe slaapkamermeubels

Blauwe muurIn een blauwe slaapkamer horen blauwe slaapkamermeubels. In een blauwe slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, blauwe slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een blauw tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een blauwe design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

blauwe kastEen blauwe slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen blauwe slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de blauwe kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een blauwe slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Blauwe garderobekast

blauwe kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een blauwe garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast blauw verven

Blauwe kastAls u geen kant-en-klare blauwe kledingkast vindt, kunt u een kast blauw verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur blauw kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede blauw verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Blauw nachtkastje

Blauwe kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een blauw nachtkastje is een subtiel detail in de blauwe slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een blauw naar uw smaak.