blauwe header

Menu:

Bedden

Blauw bed

Blauwe bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Blauw behang

Een blauwe muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Blauwe kast

Met blauwe meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Blauwe vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een blauwe vloer.

Dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrek

Met een blauw dekbed overtrek is uw bed zo helemaal blauw.

Raamdecoratie

Blauwe vouwgordijnen

Blauwe gordijnen zijn bepalende accenten in een blauwe kamer.

Blauwe slaapkamer

blauwe slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een blauw interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van blauwe bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van blauwe slaapkamers en lees tips om een blauwe slaapkamer in te richten.

Blauw bed

blauw bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een blauw bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van blauw bed is niet makkelijk. Een blauw bed of een blauwe boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Blauw dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrekMet een blauw dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de blauwe slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een blauwe slaapkamer net dat beetje meer. Blauwe dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Blauwe slaapkamermeubels

Blauwe slaapkamermeubelsIn een blauwe slaapkamer mogen blauwe slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een blauwe slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, blauwe slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een blauw tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een blauwe design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Blauwe muur

Blauwe muurHet inrichten van een blauwe slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer blauw. Een blauwe muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur blauw voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren blauw gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Blauw behang

Blauw behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, blauw behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie blauw behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een blauwe kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Blauwe vloerbedekking

Blauwe vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een blauwe vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor blauwe vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een blauw vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Blauwe raamdecoratie

Blauw gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten blauwe raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan blauwe raamdecoratie erg groot. De meeste blauwe raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.