blauwe header

Menu:

Bedden

Blauw bed

Blauwe bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Blauw behang

Een blauwe muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Blauwe kast

Met blauwe meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Blauwe vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een blauwe vloer.

Dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrek

Met een blauw dekbed overtrek is uw bed zo helemaal blauw.

Blauwe raamdecoratie

Blauw gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten blauwe raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan blauwe raamdecoratie erg groot. De meeste blauwe raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Blauw rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de blauwe slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod blauwe rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren blauw, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een blauw rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een blauw rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Blauwe vouwgordijnenWilt u blauwe raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn blauwe vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een blauw rolgordijn met een ketting. U kunt blauwe vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Blauwe paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Blauwe paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Blauwe paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt blauwe paneelgordijnen goed combineren met blauwe rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Blauwe Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne blauwe tinten en dessins. Blauwe plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van blauw plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met blauwe plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Blauwe luxaflexBlauwe luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van blauwe luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt blauwe luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw blauwe raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Blauwe luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Blauwe gordijnen

Blauwe gordijnenHet aanbod aan blauwe raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven blauwe stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van blauwe stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Blauwe stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van blauwe, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.