blauwe header

Menu:

Bedden

Blauw bed

Blauwe bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Blauw behang

Een blauwe muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Blauwe kast

Met blauwe meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Blauwe vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een blauwe vloer.

Raamdecoratie

Blauwe vouwgordijnen

Blauwe gordijnen zijn bepalende accenten in een blauwe kamer.

Blauw dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrekMet een blauw dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de blauwe slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een blauwe slaapkamer net dat beetje meer. Blauwe dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

blauw dekbedovertrekEen blauw dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een blauw dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken blauwe dekbedden

blauw dekbedovertrekEen bekend merk dat blauwe dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, blauwe dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt blauwe dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor blauw beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Blauw dekbed kopen

Blauw dekbedovertrekEen blauw dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u blauwe dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, blauw dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een blauw dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een blauw dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Blauwe dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, blauwe dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een blauw dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.