blauwe header

Menu:

Muur

Blauw behang

Een blauwe muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Blauwe kast

Met blauwe meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Blauwe vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een blauwe vloer.

Dekbedovertrek

Blauw dekbedovertrek

Met een blauw dekbed overtrek is uw bed zo helemaal blauw.

Raamdecoratie

Blauwe vouwgordijnen

Blauwe gordijnen zijn bepalende accenten in een blauwe kamer.

Blauw bed

blauwe slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een blauwe slaapkamer mag een blauw bed niet ontbreken. Sterker nog: met een blauw bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een blauw ledikant tot een blauwe boxspring.

Blauw ledikant

blauw bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een blauw ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een blauw ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

blauw bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals blauw. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Blauwe boxspring

Blauw bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een blauw hoofdbord en een blauw voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Blauw dekbedovertrek

Blauwe dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een blauw dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een blauw dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen blauwe dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel blauwe dekbedovertrekken.