blauwe header

Menu:

Eettafel

Blauw eettafel

Mooie blauwe eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Blauwe kastjes

Blauwe keukenkastjes maken de keuken echt blauw.

Muren

Blauwe muren

Een blauwe muur is een mooi accent in een blauwe keuken.

Servieskast

Blauwe servieskast

Een blauwe servieskast staat mooi op een lichte muur.

Blauw servies

Blauw servies

Blauw servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Blauwe keuken tegels

blauwe tegelsIn een blauwe keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei blauwe variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met blauwe tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor blauwe mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale blauwe tegels nemen. Blauwe vloertegels en blauwe wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Blauwe tegels

blauwe tegelsWilt u een strakke en blauwe keuken? Dan zijn moderne, blauwe tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote blauwe moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere blauwe tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Blauwe vloertegels

blauwe tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw blauwe keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Blauwe vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de blauwe keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Blauwe wandtegels

blauwe tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een blauwe keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, blauwe keuken wil, moet zeker eens blauwe design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Blauwe design wand tegels geven uw blauwe keuken een eigentijdse uitstraling.

Blauwe mozaïek tegels

blauwe tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar blauwe mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor blauwe mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.