blauwe header

Menu:

Eettafel

Blauw eettafel

Mooie blauwe eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Blauwe kastjes

Blauwe keukenkastjes maken de keuken echt blauw.

Muren

Blauwe muren

Een blauwe muur is een mooi accent in een blauwe keuken.

Tegels

Blauwe tegels

Blauwe tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Blauw servies

Blauw servies

Blauw servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Blauwe servieskast

blauwe servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een blauwe servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een blauwe servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Servieskast kopen

blauwe servieskastEen blauwe servieskast is er in veel verschillende stijlen. Denk hierbij aan landelijk, antiek, brocante, of modern. De meeste servieskasten zien er wat ouderwets uit. Maar wie goed zoekt, vindt op internet altijd een servieskast naar wens. En zit de servieskast die u zoekt er niet bij? Geen probleem, want dan kunt u een servieskast op maat laten maken. Daarbij bepaalt u zelf de maat en materialen, en details als panelen en scharnieren.

Brocante servieskast

blauwe servieskastDe meeste mensen willen graag een brocante servieskast. Gelukkig is er een brocante servieskast voor ieder interieur, ook in het blauw. Er zijn blauwe servieskasten te koop die smal zijn en veel glas hebben. Ook zijn er grote modellen die veel lades en schappen hebben, handig om veel spullen in op te bergen. Bekende merken die mooie, blauwe servieskasten verkopen zijn Rivièra Maison, Ariadne at Home, VT Wonen en Leen Bakker.

Servieskast opknappen

blauwe servieskastHeeft u een blauwe servieskast die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Plak dan behang of folie tegen de achterwand of op de planken en de kast krijgt meteen een heel ander uiterlijk. Dit is een klus die meestal in een middag kan worden gedaan. Of voorzie de servieskast van nieuwe deurknoppen of handgrepen. Met deze kleine veranderingen bereikt u vaak al een groots effect. Wie het groter wil aanpakken, geeft de kast een nieuw likje verf. Daarbij is het wel belangrijk dat u de kast eerst goed schuurt en in de grondverf zet.

Blauw servies kopen

blauwe servieskastWilt u meer doen met een blauwe servieskast? En houdt u erg van de kleur blauw? Denk dan eens na over de aanschaf van een blauw servies. Er is blauw servies te koop van porselein en aardewerk. Beide soorten blauw servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Lekker eten wordt nog leuker als het gebeurt aan een blauwe eettafel. Voor elke woonsmaak is er wel een te vinden.