blauwe header

Menu:

Eettafel

Blauw eettafel

Mooie blauwe eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Blauwe kastjes

Blauwe keukenkastjes maken de keuken echt blauw.

Muren

Blauwe muren

Een blauwe muur is een mooi accent in een blauwe keuken.

Tegels

Blauwe tegels

Blauwe tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Blauwe servieskast

Een blauwe servieskast staat mooi op een lichte muur.

Blauw servies

blauw serviesBlauw servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met blauw glazuur, maar ook blauw servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten blauw servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een blauw servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

blauw serviesBlauw porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek blauw servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een blauw servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

blauw serviesOok voor blauw aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne blauwe serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk blauw servies.

Blauw servies kopen

blauw serviesOmdat blauw een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, blauwe serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands blauw servies aangeboden. Wilt u een modern blauw servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Blauwe servieskast

blauwe servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een blauwe servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een blauwe servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.