blauwe header

Menu:

Eettafel

Blauw eettafel

Mooie blauwe eettafels passen overal.

Muren

Blauwe muren

Een blauwe muur is een mooi accent in een blauwe keuken.

Tegels

Blauwe tegels

Blauwe tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Blauwe servieskast

Een blauwe servieskast staat mooi op een lichte muur.

Blauw servies

Blauw servies

Blauw servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Blauwe keukenkastjes

blauwe keukenkastjesBlauwe keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een blauwe keuken. Ze geven de keuken haar typische blauwe uitstraling. Het belangrijk dat u blauwe keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van blauwe keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Blauwe kastjes kopen

blauwe keukenkastjesWie op zoek is naar blauwe keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van blauwe keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer blauwe keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

blauwe keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan blauwe keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u blauwe keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met blauwe folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, blauwe verf.

Keukendeurtjes blauw verven

blauwe keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes blauw te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

blauwe keukenkastjesMet blauwe plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met blauwe folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Blauwe plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

blauwe keukenkastjesVoor iedereen die blauwe keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog blauwe handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van blauwe handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.