blauwe header

Menu:

Eettafel

Blauw eettafel

Mooie blauwe eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Blauwe kastjes

Blauwe keukenkastjes maken de keuken echt blauw.

Muren

Blauwe muren

Een blauwe muur is een mooi accent in een blauwe keuken.

Tegels

Blauwe tegels

Blauwe tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Blauwe servieskast

Een blauwe servieskast staat mooi op een lichte muur.

Blauw servies

Blauw servies

Blauw servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Blauwe keuken

blauwe keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een blauwe keuken zijn eindeloos. In de blauwe keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een blauwe keuken. Denk hierbij aan blauwe tegels, een blauwe eettafel of een blauwe servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Blauwe eettafel

blauwe eettafelDe eettafel is de centrale plek in de blauwe keuken. Een blauwe eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een blauwe eettafel kan gecombineerd worden met blauwe eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan blauwe eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte blauwe eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Blauwe keukenkastjes

blauwe keukenBlauwe keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een blauwe keuken. Ze geven de keuken haar typische blauwe uitstraling. Het belangrijk dat u blauwe keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van blauwe keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Blauwe muren

blauwe muurEen blauwe muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur blauw. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Blauw servies

blauw serviesBlauw servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met blauw glazuur, maar ook blauw servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten blauw servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een blauw servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Blauwe servieskast

blauwe servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een blauwe servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een blauwe servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Blauwe tegels

blauwe tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn blauwe vloer- en wandtegels te koop in allerlei blauwe variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met blauwe tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor blauwe mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale blauwe tegels nemen. Blauwe vloertegels en blauwe wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.