blauwe header

Menu:

Meubels

Blauwe badmeubels

De mooiste meubels voor een blauwe badkamer.

Sanitair

Blauwe wastafels

Blauw sanitair voor een blauwe badkamer.

Accessoires

Blauw douchegordijn

Met blauwe accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Blauwe handdoeken

Blauwe handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Blauwe badkamer tegels

blauwe badkamer tegelIn een blauwe badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren blauw. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met blauwe tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een blauwe mozaïek tegels of grote, horizontale blauwe tegels. Blauwe vloertegels en blauwe wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Blauwe tegels

blauwe badkamer tegelsWilt u een strakke, blauwe badkamer? Dan komen moderne, blauwe tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met blauwe, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Blauwe vloertegels

blauwe vloertegelsMet vloertegels ziet uw blauwe badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Blauwe vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de blauwe badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Blauwe wandtegels

blauwe wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een blauwe badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, blauwe badkamer wil, koopt blauwe design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Blauwe design wandtegels geven iedere blauwe badkamer een bijzondere uitstraling.

Blauwe mozaïek tegels

blauwe mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt blauwe badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in blauw geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de blauwe badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de blauwe badkamer.