blauwe header

Menu:

Meubels

Blauwe badmeubels

De mooiste meubels voor een blauwe badkamer.

Tegels

Blauwe bakamer tegels

Met blauwe tegels werkt u uw blauwe badkamer af.

Accessoires

Blauw douchegordijn

Met blauwe accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Blauwe handdoeken

Blauwe handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Blauw sanitair

blauwe badkamerEen blauwe badkamer wordt helemaal af door blauw sanitair. Kies voor een blauw bad, een blauw toilet of een blauwe wastafel. Er is blauw sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een blauw bad, een blauw wc of een blauwe wastafel in uw smaak. U maakt de blauwe badkamer helemaal af met blauwe accessoires, zoals blauwe handdoeken of blauwe bloemen.

Blauw bad

blauw badEen blauwe badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een blauw bad dat bij u past.

Blauw toilet

blauwe toiletEen blauw toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het blauwe toilet kunt u kiezen voor blauwe wandtegels. Met een bijpassende blauwe toiletbril en blauwe badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Blauwe wastafels

blauwe wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw blauwe badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in blauwe wastafels. Niet alleen zijn er veel blauwe modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een blauwe wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Blauw sanitair

blauwe tegelsKunt u geen blauw sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, blauw sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan blauwe wandtegels of blauwe vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een blauwe badmat, een blauw douchegordijn en een blauwe wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, blauw kleurenpalet.