blauwe header

Menu:

Meubels

Blauwe badmeubels

De mooiste meubels voor een blauwe badkamer.

Sanitair

Blauwe wastafels

Blauw sanitair voor een blauwe badkamer.

Tegels

Blauwe bakamer tegels

Met blauwe tegels werkt u uw blauwe badkamer af.

Accessoires

Blauw douchegordijn

Met blauwe accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Blauwe handdoeken

blauwe badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met blauwe handdoeken en een blauwe badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie blauwe badkamer. Bij het kopen van blauw badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

blauwe handdoekenBlauwe handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede blauwe badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope blauwe handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Blauwe badmat

blauwe badmatEen blauwe badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een blauwe badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een blauwe badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van blauwe handdoeken, washandjes en een blauwe badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Blauw douchegordijn

blauwe douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een blauw douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een blauwe badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een blauw douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

blauwe handdoekenEen blauwe badkamer inrichten kan met blauwe handdoeken en een blauwe badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een blauwe badkamer inrichten met behulp van blauwe tegels. Blauw sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de blauwe badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor blauwe badkamermeubels of blauwe accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blauw douchgordijn, een blauwe waston en een blauwe tandenborstelhouder.