blauwe header

Menu:

Sanitair

Blauwe wastafels

Blauw sanitair voor een blauwe badkamer.

Tegels

Blauwe bakamer tegels

Met blauwe tegels werkt u uw blauwe badkamer af.

Accessoires

Blauw douchegordijn

Met blauwe accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Blauwe handdoeken

Blauwe handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Blauwe badmeubels

blauwe badmeubelBlauwe badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment blauwe meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een blauwe badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

blauw badmeubelsBlauwe badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een blauw badkamermeubel dat bij past.

Blauwe badkamerkast

blauw badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de blauwe badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een blauwe badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

blauw badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een blauwe badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een blauwe badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een blauwe badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

blauwe badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de blauwe badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw blauwe badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.