blauwe header

Menu:

Meubels

Blauwe badmeubels

De mooiste meubels voor een blauwe badkamer.

Sanitair

Blauwe wastafels

Blauw sanitair voor een blauwe badkamer.

Tegels

Blauwe bakamer tegels

Met blauwe tegels werkt u uw blauwe badkamer af.

Accessoires

Blauw douchegordijn

Met blauwe accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Blauwe handdoeken

Blauwe handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Blauwe badkamer

blauwe badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, blauwe badkamer.

Blauwe tegels

blauwe badkamer tegelsU kunt een blauwe badkamer inrichten met behulp van blauwe tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren blauw. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met blauwe tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een blauwe mozaïek tegels of grote, horizontale blauwe tegels. Blauwe vloertegels en blauwe wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor blauwe design tegels.

Blauw sanitair

blauw badkamer sanitairEen blauwe badkamer wordt helemaal afgemaakt door blauw sanitair. Kies voor een blauw bad op pootjes, een blauw toilet of een blauwe wastafel. Kunt u geen mooi blauw sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met blauwe tegels of speel met blauwe verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een blauwe badmat leggen of een blauwe wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, blauw kleurenpalet.

Blauwe badkamermeubels

blauw badkamermeubelBlauwe badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment blauwe meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een blauwe badkamer met bijpassende meubels.

Blauwe accessoires

blauwe accessoiresEen badkamer betegelen met blauwe wandtegels of blauwe vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van blauwe accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blauwe handdoeken, een blauw douchegordijn, een blauwe badmat, een blauwe waston en een blauwe tandenborstelhouder.