blauwe header

Menu:

Meubels

Blauwe badmeubels

De mooiste meubels voor een blauwe badkamer.

Sanitair

Blauwe wastafels

Blauw sanitair voor een blauwe badkamer.

Tegels

Blauwe bakamer tegels

Met blauwe tegels werkt u uw blauwe badkamer af.

Handdoeken

Blauwe handdoeken

Blauwe handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Blauwe badkamer accessoires

blauwe badkamerEen badkamer die helemaal blauw is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een blauwe wastafel of blauwe tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een blauwe badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen blauwe accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte blauwe badmat, een fleurig blauw douchgordijn, een blauwe zeepdispenser of een blauwe weegschaal.

Blauw douchegordijn

blauw douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een blauw douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een blauwe badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een blauw douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Blauwe badmat

blauwe badmatEen blauwe badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een blauwe badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een blauwe badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van blauwe handdoeken, washandjes en een blauwe badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Blauwe zeepdispenser

blauw zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de blauwe zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste blauwe dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Blauwe weegschaal

blauwe weegschaalMet een blauwe personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een blauwe weegschaal past goed in een blauwe badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste blauwe weegschalen zijn digitaal. U kunt een blauwe personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.